Spijkers Horeca

spijkers, horeca, patrick spijkers, electrolux, lease, molteni, reimers, miviko, mondriaan vastgoed.

 
 
 
 
    nieuwsoverzicht
    Vakantie...
    WauWgustus '17 is klaar
    Crowdfunding
 
 
   

De 10 voordelen van lease

Geen aanbetaling
U hoeft geen aanbetaling te doen voor uw apparatuur als u kiest voor lease. Daarnaast zijn de kosten voor afschrijvingen voor rekening van de leasemaatschappij. Dat betekent geen onnodige kapitaal-vernietiging binnen uw onderneming en een goede manier om het restwaarderisico af te wentelen.

Eigenaar
Spijkers Horeca biedt als enige leverancier van horecakeukens en -apparatuur aan u de mogelijkheid om na afloop van de leaseperiode juridisch eigenaar te worden van het apparaat. Dit gebeurt tegen een dan vast te stellen resttermijn.

Rendabel

U hoeft zelf geen grote investering te doen, dat doet de leasemaatschappij voor u. Hierdoor behoudt u uw werkkapitaal. Door niet zelf te kopen, maar apparatuur te leasen, komt bovendien uw krediet-waardigheid en leenmogelijkheid bij uw eigen bankrelatie niet in het geding.

Off-balance
Het apparaat dat u least, hoeft niet opgenomen te worden in de balans. De leasemaatschappij is tenslotte eigenaar van het apparaat. Voor u is alleen het economisch gebruik van belang.

Budgettering
U betaalt de gehele leaseperiode hetzelfde leasebedrag. Dat maakt het mogelijk om tot op couvert- of klantniveau te budgetteren. U hebt dus géén tussentijdse verassingen en u weet precies waar u aan toe bent.

Oplossingsgericht
Tijdens de afgesproken leaseperiode zijn veranderingen mogelijk. Door toenemende gasten zou u bijvoorbeeld over een aantal jaren uw capaciteit verruimd willen hebben. Dan is dit mogelijk door de huidige leaseovereenkomst over te sluiten naar een nieuwe, waardoor u meteen kunt voldoen aan de vraag en kwaliteit van uw gasten. Dankzij lease hebt u altijd de beschikking over nieuwe professionele apparatuur en ook over de nieuwste technieken. Hierdoor kunt u blijven voldoen aan de specifieke wensen van uw klanten.

Flexibel
U bepaalt zelf de leaseperiode, als deze maar tussen de 15 en 72 maanden is. En aan het einde van de leaseperiode gaat het apparaat weer terug naar de leasemaatschappij, zonder dat er sprake is van naheffing, afschrijvingskosten of waardevermindering vanwege de normale gebruiksslijtage.

Betrouwbaar
De leasemaatschappij is in het bezit van een Europese bankvergunning. Buiten het feit dat Spijkers Horeca integriteit hoog in het vaandel heeft staan, heeft ook de leasemaatschappij te maken met de wettelijke regels van zowel De Nederlandse Bank, als de Europese Bank.

Energiebesparing
Er wordt altijd gewerkt met nieuwe apparatuur, die ook voldoen aan de hedendaagse eisen als het gaat om energie en kwaliteit. Energiekosten worden gereduceerd, hierdoor levert u vanuit uw organisatie ook een bijdrage aan het milieu.

Modernisering
Door een relatief korte looptijd van het leasecontract bestaat de mogelijkheid om uw organisatie sneller te moderniseren. 
 
 
 
Copyright © 2017  •  disclaimer  •  SPIJKERS HORECA  •    +31 (0)73 – 511 13 23  •