Spijkers Horeca

spijkers, horeca, patrick spijkers, electrolux, lease, molteni, reimers, miviko, mondriaan vastgoed.

 
 
 
 
    nieuwsoverzicht
    Vakantie...
    WauWgustus '17 is klaar
    Crowdfunding
 
 
   

Contact via WhatsApp (kantooruren)

Steeds meer mensen whatsappen met vrienden en familie. En dit kunt u ook met de professionals van Spijkers Horeca. Voeg 06 14374898 toe aan de contactlijst in uw smartphone en u kunt ons via WhatsApp nog sneller bereiken.


Algemeen
Het nummer is 06 14374898 en wordt in de eerste plaats alleen gebruikt voor WhatsApp én is bedoeld voor alle vragen over verkoop en lease van professionele keukenapparatuur en keukenoplossingen. En voor algemene vragen over bijvoorbeeld openingstijden, bereikbaarheid enzovoort.

Bereikbaarheid
U kunt ons altijd whatsappen, maar houd er wel rekening mee dat wij alleen tijdens kantooruren uw apps lezen en verwerken (onze kantooruren zijn van 09.00 uur tot 17.00 uur). Wij proberen altijd snel antwoord te geven en als wij via WhatsApp geen antwoord kunnen geven, helpen wij u via graag onze andere communicatiekanelen verder op weg.

Service  
Ons servicenummer is +31 (0)73 - 888 9 111 en is wel 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor calamiteiten en andere servicemeldingen. Service of een storing melden via WhatsApp kan ook, maar met ons service-nummer kunnen wij altijd meteen actie ondernemen.Wij zijn het eerste bedrijf in onze branche die haar (toekomstige) klanten via WhatsApp te woord staat. Het is voor ons ook een leerproces en daarom zouden wij het zeer op prijs stellen als u ons helpt. Wij zijn dan ook benieuwd naar uw feedback. Mail hiervoor naar info@spijkershoreca.com.
download WhatsApp
 
 
 
 
Copyright © 2017  •  disclaimer  •  SPIJKERS HORECA  •    +31 (0)73 – 511 13 23  •