Spijkers Horeca

spijkers, horeca, patrick spijkers, electrolux, lease, molteni, reimers, miviko, mondriaan vastgoed.

 
 
 
 
    nieuwsoverzicht
    Vakantie...
    WauWgustus '17 is klaar
    Crowdfunding
 
 
   

Hoe werkt lease

Spijkers Horeca houdt het zakendoen eenvoudig en duidelijk. U geeft aan welk apparaat uw voorkeur heeft en wij doen de rest voor u. Van aanvraag tot installatie en onderhoud. Uw wens is onze leidraad.

De leasemaatschappij vraagt alleen om uw inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel en zal uw leaseaanvraag beoordelen (binnen 24 uur op werkdagen). Als de leaseaanvraag positief is beoordeeld, wordt een overeenkomst opgemaakt. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk, dus zullen wij deze overeenkomst dan ook persoonlijk met u doornemen. Pas als alle vragen beantwoord zijn, gaan we over tot ondertekenen van het leasecontract. Spijkers Horeca heeft helderheid en integriteit hoog in het vaandel staan.

Na ondertekening neemt de fabrikant het apparaat in bestelling. Zodra de dag van levering en montage bekend is, nemen wij telefonisch contact met u op voor het maken van een montage en/of installatie-afspraak.

Bij enkele apparaten kan het wenselijk zijn dat u, en eventueel uw medewerkers, uitleg en training krijgen. Na montage en installatie melden wij dit bij de fabrikant. Dankzij onze goede contacten met fabrikanten maken zij graag met u persoonlijk een afspraak voor deze uitleg.

Spijkers Horeca biedt u operationele leasecontracten. Dat wil zeggen dat daarbij wel fabrieksgarantie, maar geen (preventief) onderhoud is inbegrepen. Als u het wenst, kunt u bij onze service-partner een onderhoudscontract afsluiten. 
 
 
 
Copyright © 2017  •  disclaimer  •  SPIJKERS HORECA  •    +31 (0)73 – 511 13 23  •