Spijkers Horeca

spijkers, horeca, patrick spijkers, electrolux, lease, molteni, reimers, miviko, mondriaan vastgoed.

 
 
 
 
    nieuwsoverzicht
    Vakantie...
    WauWgustus '17 is klaar
    Crowdfunding
 
 
   

Levering wereldwijd; Nederland* en België gratis

Spijkers Horeca houdt het graag simpel en overzichtelijk. Bovendien houden wij van duidelijkheid. Hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Graag leggen wij uit wat wij onder levering, montage en installatie verstaan. En wat niet.


Levering
Spijkers Horeca levert wereldwijd, maar in geheel Nederland* en België is het voor u gratis. Het betreft hierbij de levering voor horizontaal transport, waarbij de dagmaat van de toegangsdeuren ruim genoeg dienen te zijn voor het binnen brengen van het apparaat.


Distributie in Nederland én België 
Helaas mogen wij in een aantal steden of deelgebieden niet meer met eigen vervoer uitleveren. Hierdoor zijn wij verplicht om gebruik te maken van een daartoe door de gemeente aangewezen plaatselijke vervoerder. Hij distribueert met kleine (en elektrische) wagens. Gemiddeld genomen levert dit een vertraging op van één dag. Als wij door de gemeente deze verplichting opgelegd krijgen, wordt de dagprijs vermeerderd met een toeslag.* Voor alle eilanden geldt een toeslag. 
 
 
 
Copyright © 2017  •  disclaimer  •  SPIJKERS HORECA  •    +31 (0)73 – 511 13 23  •