Spijkers Horeca

spijkers, horeca, patrick spijkers, electrolux, lease, molteni, reimers, miviko, mondriaan vastgoed.

 
 
 
 
    nieuwsoverzicht
    Vakantie...
    WauWgustus '17 is klaar
    Crowdfunding
 
 
   

Preventief onderhoud

Met (preventief) onderhoud aan uw professionele keukenapparatuur voorkomt u niet alleen storingen, u verlengt ook de technische levensduur van de apparatuur. Afhankelijk hoe intensief u het apparaat gebruikt, adviseren wij om 1 à 2 keer per jaar (preventief) onderhoud te laten voeren. 

Bel +31 (0)73 - 888 9 111 en wij maken graag een aanbieding voor uw warme keuken. Of uw koude keuken. Net wat u wenst en wat u wilt. Alle apparatuur wordt middels een checklist gecontroleerd, waarbij alle bevindingen vastgelegd worden, zodat iedere monteur weet wat er gecontroleerd en onderhouden is. En daarmee bent u het hele jaar verzekerd van probleemloos functionerende apparatuur. 


Ook hebben wij voor u enkele praktische tips. Naast praktisch zijn het gewoon simpele tips, waardoor u geen (extra) kosten hoeft te maken; 

  • Installeer een waterontharder voor uw combisteamer of uw vaatwasser. Kalk is één van de grootste vijanden en zorgt voor een verhoging van bijvoorbeeld zeepverbruik. 
  • Controleer de luchtroosters (inlaatroosters) van uw combisteamer of magnetron op stof en verwijder deze. Dit komt alleen maar ten goede van de werking van het apparaat.
  • Reinig regelmatig de condensor van uw koelingen. Of het nu gaat om een koelkast (of vrieskast) of een koelwerkbank, de grootste vijand is stof. En ophoping van stof kan brandgevaar opleveren.
  • Bewaar geen voorwerpen op uw koelkast (of vrieskast). Maar prop de kast ook niet tot aan zijn nok toe vol met producten, waardoor de ventilator geblokkeerd wordt. Als u rondom met uw hand er tussen kunt, dan kan ook de luchtstroom er tussen en haar werk doen. Dan blijft de kast mooi op temperatuur.
  • Controleer regelmatig de deurrubbers van de koel- (en/of vries-)apparatuur. Niet alleen voor de hygiëne, maar als u de rubbers schoon houdt, voorkomt u een versnelling van inscheuren of vergaan. En gebruik alleen water voor het reinigen van de rubbers.


 
 
 
 
Copyright © 2017  •  disclaimer  •  SPIJKERS HORECA  •    +31 (0)73 – 511 13 23  •