Spijkers Horeca

spijkers, horeca, patrick spijkers, electrolux, lease, molteni, reimers, miviko, mondriaan vastgoed.

 
 
 
 
    nieuwsoverzicht
    Vakantie...
    WauWgustus '17 is klaar
    Crowdfunding
 
 
   

Service on demand +31 (0)73 - 888 9 111

Elk technisch apparaat kan wel eens een probleem geven. Met de aankoop of lease van een professioneel apparaat bij Spijkers Horeca heeft u zich naast kwaliteit van het apparaat, ook verzekerd van de kwaliteit van het serviceteam. Dit team kan u het gehele jaar van dienst zijn met de speciale 24/7 service voor onze vaste klanten.

Binnen 24 uur na melding van de storing heeft u, indien het probleem telefonisch niet is op te lossen, bezoek gehad van de servicemonteur. Deze monteurs worden periodiek getraind door de fabrikanten, dit om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij een storing of calamiteit. Uw productie-, formule- of concept dient door te blijven gaan. Dat zijn tenslotte uw inkomsten.

Spijkers Horeca heeft een serviceteam dat 24/7 bereikbaar is voor storingen en calamiteiten. Buiten kantoortijden wordt u doorgeschakeld met onze alarmcentrale.

service-on-demand
Wij werken niet met (service)contracten. Wij werken met een on-demand-systeem. Buiten garantie betaalt u dus alleen als het nodig is en niet voor iets wat u niet nodig heeft of niet gebruikt. Wij houden het graag simpel. 
 
 
 
Copyright © 2017  •  disclaimer  •  SPIJKERS HORECA  •    +31 (0)73 – 511 13 23  •