Spijkers Horeca

spijkers, horeca, patrick spijkers, electrolux, lease, molteni, reimers, miviko, mondriaan vastgoed.

 
 
 
 
    nieuwsoverzicht
    Vakantie...
    WauWgustus '17 is klaar
    Crowdfunding
 
 
   

Over Spijkers Horeca

Spijkers Horeca is gespecialiseerd in het ontwerpen, monteren en installeren van professionele en hoogwaardige keukenoplossingen voor horeca, gezondheidszorg, bedrijven, overheid, retail, onderwijs en de veeleisende particulier. Maar ook voor alle non-food horecaspullen kunt u bij ons terecht.

Spijkers Horeca is een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring, waar kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop staat. Patrick Spijkers, oprichter en eigenaar van Spijkers Horeca, had destijds een belangrijke drijfveer; hij wilde bewijzen van het ook anders kon in de professionele keukenmarkt.

Hij zorgde er voor dat kwaliteit en klantvriendelijkheid op de eerste plaats staan. Gevolgd door scherpe prijzen en een dijk van een service. De horeca leerde zijn aanpak snel waarderen.

Spijkers Horeca is een dynamische, flexibele en ambitieuze organisatie die met u meedenkt. Kiest u voor koop of wilt u liever keukenapparatuur leasen? U wenst maar één apparaat te vervangen in plaats van een hele keuken? Alles is mogelijk, want uw wens staat bij ons centraal. 
 
 
 
Copyright © 2017  •  disclaimer  •  SPIJKERS HORECA  •    +31 (0)73 – 511 13 23  •